Tips & Tricks att tänka på inför en fotografering

Du går till jobbet varje dag, du kokar kaffe per automatik och skulle kunna göra det i sömnen om någon bad dig. Du vet vad som väntar när du kommer hem. Men att gå till en fotograf är något man inte gör så ofta och därmed får jag även frågor om vad man ska tänka på. Ofta handlar det om att man vill föreviga stora händelser i livet, som bröllop, graviditet eller välkomna bebis till världen.

Jag och min familj går till en fotograf en gång om året för att kunna se tillbaka på hur framför allt vår son utvecklas från år till år. Det har blivit en tradition och en härlig stund som vi har tillsammans. Det kan vara lite pirrigt, lite nervöst att gå till en fotograf, just för att man inte riktigt vet vad man kan förvänta sig. Så här nedan kommer några enkla knep för att göra er fotografering så avslappnad som möjligt.

Om ni har någon fråga som inte tas upp bland mina tips och tricks så tycker jag det är väldigt trevligt med en fika och pratar gärna mer med er om hur ni vill ha just er fotografering. Jag finns baserad i Stockholm men tycker det är lika kul att upptäcka nya platser runt om i vårt avlånga land. Maila info@fotografmissjeni.se för att få veta mer!

Inför fotograferingen